top of page

BEDRIFT

Visste du at internasjonal forskning viser at det å omgi seg med grønne planter på arbeidsplassen har en rekke positive effekter på arbeidsmiljøet?

 

Rikelig med grønne planter er blant annet bevist å bedre luftkvaliteten, øke ansattes produktivitet, dempe stress og redusere sykefravær. En lønnsom investering, med andre ord!

Moderne grønt interiør
Befaring

BEFARING

Moderne kontorinteriør

​Når du bestiller en befaring hos oss, møter vi deg i din bedrift. Gjennom tett dialog kartlegger vi hvilke planter som egner seg i området dere ønsker beplantet. Vi tar hensyn til bedriftens behov, budsjett, inneklima og lysforhold. Vår styrke ligger i det estetiske uttrykket og vi skaper den atmosfæren du ønsker i dine lokaler.   ​ Etter konsultasjonen mottar du en planteoversikt med prisforslag, basert på informasjon fra konsultasjonstimen og deres budsjett. Vi tilbyr behovsbaserte plantepakker til konkurransedyktige priser, vi sørger for oppsett og styling, samt skjøtselavtale dersom det er ønskelig. Om dere skulle ønske å ivareta plantene selv heier vi selvfølgelig på det, og tilbyr veiledning ved behov. ​ ​ Ønsker du å planlegge planteinstallasjoner inn i skapelsen av større prosjekter? Vi kan bistå fra tidlig i prosessen, i samarbeid med andre aktuelle parter.

Plantepakker og styling

PLANTEPAKKER OG STYLING

På bakgrunn av befaringen, komponerer vi en tilpasset plantepakke til din bedrift og gir deg et tilbud i henhold til budsjett. Har du ønsker om å justere uttrykket, antallet eller har andre innspill, tar vi hensyn til dette. Ved å behovstilpasse plantetilbudet på denne måten, gir både vi deg og plantene de beste forutsetninger for å lykkes og trives i samspill med hverandre. Når du kjøper plantepakke fra oss, følger det med en oversikt over plantene, samt råd og veiledning på hvordan du best kan ivareta dem. Vi tar ansvar for installasjon av plantene, samt ekstra plantelys eller vanningssystemer der det er aktuelt. Vi tilbyr også skjøtselavtale, dersom det er aktuelt for din bedrift.

Juice Dispenser med trykk
Utebeplantning

UTEBEPLANTNING

En kvinne skriver på en bærbar PC i hagen

Har dere et tak eller balkong tilknyttet deres bedriftslokale kan dette være en fin anledning til å skape et grønt samlingspunkt. Urter til salaten, friske blomster man kan ta med seg inn, eller rett og slett bare noe vakkert å hvile øynene på. Vi har plantekasser, selvvanningskrukker, og enkle vanningssystemer som holder liv i vekstene selv om man drar på ferie. Med skjøtselsavtale hos oss kan dere lene dere tilbake og la oss ta oss av det praktiske, – eller du kan engasjere de ansatte; det kan forsterke helseeffektene det gir å omgi seg med planter, og motivere til en tilstedeværende og energigivende pause!

Skjøtselavtale

SKJØTSELAVTALE

Velger du en skjøtselsavtale på planteinstallasjonene hos din bedrift inkluderer dette vanning og stell av planter hver tredje uke, gjødsling, forebyggende skadedyrbekjempelse, samt kostnadsfri utskifting av planter ved behov. Priser varierer etter installasjonenes størrelse, og betales kvartalsvis.

Hageteam
bottom of page