top of page

Visjon - tilbake til røttene

Vi lever i et samfunn hvor tempoet stadig øker, og informasjonsflyten nærmer seg overstimuli. Fokus på motvekt i form av tilstedeværelse og bærekraft blir sterkere, og vi ser at en holdningsendring er på trappene. Vi søker å bremse farten, leve saktere og retter oppmerksomheten innover. Bevissthet knyttet til kvalitet og ansvar øker - eiendeler tar vi i større grad vare på; vi gjenbruker, reparerer og resirkulerer. Vi har behov for jording – i ordets rette forstand. 

 

Vi har gått fra å være en utenasjon, til også å ta naturen inn. Vi erkjenner at plantene tilfører noe positivt i livene våre, og søker til omsorgen og roen de vekker i oss. Med Studio Villvin ønsker vi å skape et konsept som dekker denne helheten både for bedrifter og private hjem. Å gjøre estetisk interiørbeplantning enklere og mer tilgjengelig, og samtidig ivareta fokus på plantehelse, bærekraft og langsiktighet. Vi vil skape økt bevissthet knyttet til plantenes helsefremmende egenskaper, og motivere til mestring i møte med dem.

Kompetanse. Estetikk. Lidenskap.

Camilla Skavhaug

Gründer/partner

Det Camilla ikke har i fysisk høyde, det tar hun igjen i humør. Hun er vår kreative leder og designer, og med coaching i ermet er dette virkelig kvinnen du vil ha på laget når du har en visjon. Eller om du bare trenger en visjon.

 

Camilla har lang erfaring med utviklingsarbeid, personal- og prosjektledelse. Hun er opptatt av det psykologiske perspektivet og de positive helseeffektene det gir å omgi seg med planter, både ute og inne. Sømløs integrasjon av planter i interiøret er en av hennes styrker, i tillegg til høy kompetanse om plantene og deres behov i ulike innemiljøer.

 

Camilla er estetiker til fingerspissene, og med hennes kunnskap om grønne inneplanter, veiledningskompetanse og formidlingsevne vil du føle deg ivaretatt fra begynnelse til slutt. 

Martine Gran

Gründer/partner

Martine er en skapnerd med tusen interesser, og enda flere prosjekter. Hun visner sakte hen om det ikke er noe å pugge, eller et eller annet døende håndverk å fordype seg i. Som en direkte konsekvens av dette er hun både soppsakkyndig, snart nyttevekstkyndig, utdannet gartner og agronom, eks-barista, hobbykokk og drømmer om å ta grunnkurs i fuglesang. I tillegg til noe svevende interesser, har hun lang leder -personal og administrasjonserfaring, samt erfaring med prosjektledelse og markedsføring. ​

Denne blandingen av bred grøntfaglig kompetanse, stort nettverk og høyt tempo, gjør Martine til en oppmerksom, detaljorientert og stødig støttespiller på både små og store prosjekter. 

bottom of page