top of page

Innerom

Vi har alle gjort det. Falt for en smellvakker plante, investert en god slant og tatt den med hjem med gode intensjoner - for så å vitne til at den sakte svinner hen. 

Det er flere forhold som skal ligge til rette for at planter skal trives i hjemmet, og for at vi skal oppleve mestring i møte med dem. Det er her vi spiller en rolle. 

Enten du ønsker å anlegge en jungel eller bare vil bruke planter som et element i interiøret, så kan vi hjelpe deg!

polina-kuzovkova-zsFWKtypwK8-unsplash.jpg
ruben-ramirez-XiDbCLyJKd4-unsplash.jpg

KONSULTASJON

Er du privatperson tilbyr vi gratis digital eller fysisk konsultasjon, avhengig av ditt ønske eller hvor i landet du befinner deg. En konsultasjon fungerer som en idétime, hvor vi også innhenter informasjonen vi trenger for å kunne gjøre en eventuell analyse og utarbeide en beplantningsplan. I konsultasjonstimen drøfter vi dine ønsker, og hvilke muligheter som kan finnes i deres hjem. Dette gir oss også gir oss en indikator på om våre tjenester er riktige for akkurat deg. Etter konsultasjonen kan du velge å avbryte prosessen og ta med deg ideer og innspill, eller gå videre til steg 2 som innebærer en omfattende analyse og beplantningsplan, med tilbud på planter vi anbefaler for deg og ditt innemiljø. Har du spørsmål, eller ønsker du å booke en gratis konsultasjon?

hannes-egler-KuLu5kj2k4o-unsplash.jpg

ANALYSE M/ BEPLANTNINGSPLAN

1500,- + mva. solitærplante fra 5000,- + mva. avhengig av antall planter og arealets størrelse. Gratis ved kjøp av planter* Velger du å gå videre etter en konsultasjon, gjør vi en mer omfattende analyse og utarbeider en planteplan basert på informasjonen vi innhenter i konsultasjonen. Vi gjør da en totalvurdering av innemiljø, plassering og alle andre faktorer som kan ha betydning for utvalget planter vi anbefaler. Prisen inkluderer følgende: - Skriftlig analyse og gjennomgang av de forhold som vil ha betydning for utvalg av planter, basert på informasjonen som er gitt. - Anbefaling og pristilbud på planter, basert på våre faglige vurderinger, vår dialog og tilgjengelighet hos våre leverandører. - Eventuelle anbefalte tilpasninger. *Du faktureres ikke for analyse med beplantningsplan dersom du velger å gå til innkjøp av planter over hhv. 10 000/20 000,-

GettyImages-1314739084_edited.jpg

PLANTEPAKKE OG STYLING

Velger du å kjøpe anbefalte planter fra oss, kan du som kunde forsikre deg om at plantene skal være spesialtilpasset ditt kompetansenivå, inneklima, ønsker og behov - noe som gir både deg og plantene best mulig forutsetning for å lykkes og trives i samspill med hverandre.  ​ Når du kjøper plantepakke fra oss, følger det med en oversikt over plantene dine, samt veiledning på hvordan du best kan ivareta dem. Dette er inkludert i prisen. ​ Du kan velge å få plantene levert til deg og installere dem selv, eller benytte deg av våre stylingtjenester. Når vi styler hjemmet ditt med planter, hjelper vi deg å integrere plantene delikat og respektfullt i ditt eksisterende interiør, eller vi kan skape et nytt, sømløst uttrykk etter ditt ønske. Dette kan eksempelvis dreie seg om beskjæring og forming av trærne du har kjøpt, ompotting i nye krukker eller montering på vegg etc. Vi kan også bidra med lett styling og justeringer som er med på å heve plantenes uttrykk i hjemmet. Pris plantestyling: 850,- + mva. pr. time Dersom du ønsker en mer omfattende endring kan vi innhente samarbeidspartnere innen interiørdesign- og arkitektur.

dong-cheng-81j_oeF4Sv4-unsplash(1).jpg
bottom of page