top of page

PRIVATE HJEM

Vi har alle gjort det. Falt for en smellvakker plante, investert en god slant og tatt den med hjem med gode intensjoner - for så å vitne til at den sakte svinner hen. 

Det er flere forhold som skal ligge til rette for at planter skal trives i hjemmet, og for at vi skal oppleve mestring i møte med dem. Det er her vi spiller en rolle. 

Enten du ønsker å anlegge en jungel eller bare vil bruke planter som et element i interiøret, så kan vi hjelpe deg!

Bøker og grener
Konsultasjon

KONSULTASJON

interiørdesign

Når du bestiller en konsultasjonstime hos oss, møter vi deg enten fysisk eller digitalt. Konsultasjonen fungerer som en idemyldring, hvor vi også innhenter informasjonen vi trenger for å kunne gjøre en eventuell analyse. Selve konsultasjonen er gratis. Etter konsultasjonen kan man velge å avbryte prosessen eller gå videre. I neste steg utarbeider vi en planteplan basert på informasjonen vi får gjennom konsultasjonen. Vi foretar da en vurdering av innemiljø, plassering, budsjett og alle andre faktorer som kan ha betydning for utvalget planter vi anbefaler. I en planteplan for solitærplanter tar 1500,- for dette arbeidet, men man vil ikke faktureres dersom dere ønsker å gå til innkjøp. I større prosjekter med full plantepakke faktureres 5000,- for selve planteplanen, men dette fortfaller også om man ønsker å gå til innkjøp av plantepakken hos oss.

Plantepakke og styling

PLANTEPAKKE OG STYLING

Dersom du ønsker å kjøpe en tilpasset plantepakke med styling, gir vi deg et tilbud basert på anbefalingene gitt etter konsultasjonstimen. Har du ønsker om å justere uttrykket, antallet eller har andre innspill, tar vi hensyn til dette. Plantepakken du kjøper skal være spesialtilpasset ditt kompetansenivå, inneklima, ønsker og behov, og skal gi både deg og plantene de beste forutsetninger for å lykkes og trives i samspill med hverandre.  ​ Når du kjøper plantepakke fra oss, følger det med en oversikt over plantene dine, samt veiledning på hvordan du best kan ivareta dem. Dette er inkludert i prisen. ​ Når vi styler hjemmet ditt med planter, hjelper vi deg å integrere plantene delikat og respektfullt i ditt eksisterende interiør, eller vi kan skape et nytt, sømløst uttrykk etter ditt ønske. Timespris plantestyling: 850,- + mva. Planter og levering kommer i tillegg, og vil variere i forhold til prosjektets størrelse.

Luksuriøst bad
Hagedesign

HAGEDESIGN

Bolighage

Hagedesign omfatter prosessen med å planlegge, skape og vedlikeholde en hage. Hagedesign kan være både praktisk og estetisk, og finnes i utrolig mange forskjellige stilarter. Når vi Stduio Villvil tar for oss en hage, tar vi hensyn til hagens plassering, klima, topografi, eksisterende vegetasjon og viktigs av alt - dine ønsker og behov som kunde. Du trives kanskje med hagearbeid? Eller trives du best med lavt vedlikehold? Ønsker du deg elementer som blomsterbed, kjøkkenhage eller lekeområde? En oase for avslapning eller arena for underholdning og aktivitet? ​ Bor du i urbane strøk uten tilgang til dyrkbar jord på bakkeplan? Da kan en krukkehage være løsningen for deg. Det meste kan dyrkes i krukker og plantekasser, det være seg blomster, urter eller grønnsaker. Vi har selvvanningskasser og enkle vanningssystemer som gjør hverdagen med krukkehagen enklere.  ​ Vet du kanskje ikke hva du ønsker deg? Da hjelper vi deg å komme nærmere mål og ser på mulighetene gjennom samtale, idémyldring og kartlegging av bruksområder.  ​ Vi har flere års erfaring med etablering av hager, og med tett dialog og oppfølging kommer vi frem til stilen og bruksområdene som passer akkurat deg. Befaring 2t 2500,- + mva. 2D hageskisse og planteplan fra 12.500 + mva.

Plante- og hagestyling ved bolgsalg

PLANTE- OG HAGESTYLING VED BOLIGSALG

I norden er vi over gjennomsnittet opptatt av interiør, fornyelse av hjemmet, og harmoniske omgivelser. Skal du selge boligen din og ikke har behov for ordinær boligstyling, da kan planter tilføre en ny dimensjon i møte med interessenter, både i prospektet og på visning. Styling med ekte planter kan med fordel også benyttes som et supplement til ordinær boligstyling, for å skape mer liv og atmosfære i hjemmet. Grønne planter skaper et renere miljø, renser luften og gir farge og dybde til et rom. De gjør seg godt på bilder, og kan skape en spesifikk stemning du ønsker å formidle. Vi har planter i alle størrelser, og tilbyr utleie til konkurransedyktige priser, om du velger oss til å style boligen din.  ​ Hagen utgjør en vesentlig del av helhetsinntrykket ved et boligsalg. Vi tilbyr hagestyling for deg som ønsker å friske opp hagen, eller gjøre en større omveltning i forkant av salg eller fotografering. Styling av hagen kan øke interessen for eiendommen din, og dermed også mulighetene for salg.   Se prisliste.

Vask på badet

VINTERLAGRING

Vinterlagring
chris-abney-qLW70Aoo8BE-unsplash.jpg

En trenger ikke være rakettforsker for å forstå at planter som ikke tåler frost ikke er tilpasset overlevelse i vårt kalde klima. Likevel ser vi en økende interesse for spesielt tropiske planter i uteelementet. De tilfører noe ekstra, hjelper oss å senke pulsen og bringer feriefølelsen til vårt eget uterom. Vinterlagring kan bevare plantenes affektive og økonomiske verdi, da det kan være både vanskelig og kostbart å erstatte dem. I tillegg er det vel deilig å slippe å dra plantene vekk fra varmepumper, peis, juletre eller panelovner gjennom hele vinterhalvåret? Vårt tørre inneklima er nemlig heller ingen favoritt blant mange av de tropiske skjønnhetene. Vi kan tilby vinterlagring når du investerer i planter hos oss. Dette innebærer: - Vi henter dine planter ved sesongslutt (oktober) - Trygg oppbevaring og skjøtsel gjennom lagringsperioden - Skadedyrbekjempelse/biologisk plantevern - Levering av planter ved sesongstart (mai) Pris fra 70,- pr. kvm. pr. mnd. Planten måles ved det bredeste punktet. Planteforsikringstillegg 30,- pr. kvm. pr. mnd. Ved kjøp av planteforsikting erstatter vi din plante om den mot alle odds ikke skulle tåle vinterlagring. Alle priser er eks. mva. NB! Foreløpig forbeholdt kunder i Oslo/Stor-Oslo.

bottom of page